UTLEIE

Send forespørsel

Takk! Vi tar kontakt med deg snarest.

Vi tilbyr arrengement både til kai og til sjøs, med små eller store grupper. Baren har alle rettigheter.


På dekket finnes det mange muligheter, alt fra stående konsertpublikum til sittegrupper/lounge-møbler. Vi tilpasser hvert event til gjestenes behov. Når båten ligger til kai er det tillatt med 330 personer stående på dekk, eller inntil 220 sittende til bords. Dekket er innkapslet i et oppvarmet telt på vinterhalvåret, fylt opp med lyslenker, palmer og en magisk atmosfære.

 

Under dekk, nede i «Salongen» innendørs, er det også god plass. Der er det fastmonterte sittegrupper med 120 plasser og stor nyoppusset bar midt i lokalet. Det kan også settes opp ekstra bord, som gir totalt 160 sitteplasser. Dersom man vil ha stående eller dansende gjester i tillegg har "Salongen" plass til i alt 250 personer nede. 

Total kapasitet med hele båten i bruk er ca 400 gjester.

 

Når båten er til sjøs kan maximum 250 gjester være ombord.

Båten leies i hovedsak kun ut mellom søndag og torsdag, da det er åpent for alle på fredager og lørdager. Mellom 30.juni og 5.august er båten booket til sommerturné mellom Oslo og Bergen. Resten av året er vi glad for å ta i mot gjester, både til sjøs og til kai!
 
Det er minimum 4 timers leie for lukkede events, der en av timene alltid må beregnes til ombord- og avstigning. Ved events på dagtid er det mulig å leie for kortere tid, der egen pris avtales.
 
Til sjøs er prisen 8.000 kr + 12 % mva per time (inkludert mannskap og drivstoff). Til kai er prisen 4.000 kr + 12 % mva per time. 
 
Rengjøring og lyd- og lysanlegg er inkludert i prisen. Dersom det skal være live underholdning (dvs mer enn bakgrunnsmusikk og korte beskjeder i mikrofonen) tilkommer 4.500 kr for leie av hustekniker.  Dersom det er behov for vakthold, kommer dette i tillegg. 
 
MS Bjørvika har ny scene og nytt lyd- og lysanlegg (inkl delay-system for jevn lyd over hele dekk). Scenen har god sikt for alle passasjerer.
 
I mai, juni og august må det være minimum 30.000 kr i baromsetning, som tilsvarer ca 300 enheter (øl/vin). Resten av året er må baromsetning være minimum 20.000 kr, som tilsvarer ca 200 enheter (øl/vin). Det er mulig å kjøpe bonger til gjestene, eller gjestene kan handle selv via WeOrder.