top of page
Utleie

UTLEIE

Et annerledes event i unike omgivelser

Enten du skal arrangere firmaevent, bryllup, konferanse, julebord, bursdag eller sommerfest – hva med å bruke Oslos kuleste båt som lokale for ditt arrangement?

 

Events kan gjennomføres både som cruise til sjøs eller liggende til kai. Båten er tilrettelagt for events av en rekke ulike typer, baren har alle rettighter, og lokalene er utstyrt med alt du måtte trenge av scene, lyd/lys, videoteknikk/lerret o.l. Alle muligheter for en original idé til ditt selskap!

Ferjen består av 2 avdelinger. På
øvre dekk finner du en oppvarmet oase med scene og bar, innkapslet av telt, palmer og lyslenker. Her er det plass til mellom 150 og 200 sittende gjester, avhengig av sesong. Under dekk finner du klubben vår, med ca 80 sitteplasser, dansegulv, 360 graders bar og scene. Man kan benytte begge avdelinger om ønskelig. Når båten er til sjøs kan opp til 240 gjester være ombord totalt.

Leiepriser på forespørsel. Dette kommer an på type event, om arrangementet skal til sjøs eller ligge til kai, hvor mye teknisk utstyr og bemanning som kreves, og hvilken ukedag det er snakk om.

Ta kontakt på
booking@msbjorvika.no

bottom of page